Minimax IPTV

Este dedicat în exclusivitate copiilor, este nonviolent cu o atmosferă prietenoasă a programelor prezentate cu o puternică componentă educaţională, care invită la o călătorie virtuală în lumea desenelor animate, a jocurilor şi poveştilor. Emisiunile şi personajele îndrăgite pun în mișcare fantezia celor mai mici, sprijinind dezvoltarea creativităţii şi au o puternică componenţă educaţională. În acelaşi timp, şi copiii mai mari se pot delecta cu întâmplări pline de aventură şi umor legate de şcoală, familie sau prieteni şi de situaţiile de zi cu zi, care sunt extrem de populare în rândul tinerilor.
R
Romtelecom a scos din grila sa postul Minimax, fără a avea aprobarea CNA şi fără a anunţa publicul
Lansat în 1999, Minimax este primul canal din Europa Centrală şi de Est cu tematică pentru copii. Publicul ţintă al Minimax este reprezentat de copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani. Minimax transmite 14 ore pe zi (în intervalul 6.00 - 20.00) desene animate, iar duminica după-amiaza difuzează filme de animaţie despre familie şi prietenie.
În iunie 2001, Minimax a intrat pe piaţa audiovizualului din România, iar începând cu iulie 2007 televiziunea a fost achiziţionată de compania Chello Central Europe, parte a Chellomedia Group.
Înainte de a fi scos din grilele Romtelecom, Minimax însuma un număr total de peste 5 milioane de abonaţi, fiind inclus în grilele tuturor operatorilor de telecomunicaţii din România.